B&R Jobdagen 11 en 25 mei

De jobbeurzen zijn nu officieel achter de rug, dus we schakelen een versnelling hoger. Na een zeer geslaagde jobdag in de kantoren van E. Rombaut, ons dochterbedrijf in Ternat, maken we ons klaar voor de volgende twee jobdagen.

Op zaterdag 11 mei zetten we de deuren open van ons hoofdkantoor in Arendonk (Hoge Mauw 1510). Ons kantoor staat momenteel volledig in stelling o.w.v. uitbreidingswerken, maar dat houdt ons niet tegen. We zijn dan ook een bouwbedrijf!
Ben je dus op zoek naar een uitdagende job in de bouwsector of ken jij iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Of je nu aan de slag wil op de werf of op kantoor, als metser, administratief medewerker of ben je eerder een IT-specialist, iedereen is welkom! 

Op zaterdag 25 mei organiseren we dan weer een jobdag op een van de werven van dochteronderneming Brebuild. Op onze werf "De Streyp" in Mechelen ontvangen we jullie met plezier! We zullen je meer vertellen over wat werken bij ons zoal inhoud en kijken er naar uit om jou beter te leren kennen.

Ben, jij, of ken jij iemand die op zoek is naar een job?
Aarzel dan niet, onze deuren staan open van 09:00 tot 12:00.

Hopelijk tot dan!

Geplaatst op 2019-04-29